menu
 winkelmandje 

ABC Actueel

Nieuws en aanbiedingen

De Nieuwe Zeven

De allernieuwste bij ABC Kinderboeken

Vosje
Vosje

Edward van de Vendel & Marije Tolman · alles van deze auteur 

€ 21.99    ‹  geen verzendkosten!   

Het kleine vosje groeit op en geniet van alles in het leven - in de duinen is zóveel te zien en te doen. maar als hij op een dag achter de paarse vlinders aanrende valt hij en blijft doodstil liggen. Hij krijgt een droom zoals hij nooit eerder had. Hij herinnert zich van alles van vroeger en in zijn droom rent hij uiteindelijk weer achter de paarse vlinders aan en... Maar gelukkig: de redding is nabij!

(hardcover, rug in linnen, genaaid, 88p)

Tijd om naar het zuiden te gaan
Tijd om naar het zuiden te gaan

Clare Helen Welsch & Jenny Lovlie · alles van deze auteur 

€ 14.99

Als het winter wordt, is het tijd voor de kleine Stern om de tocht naar het zuiden te maken. Onderweg komt ze allerlei andere dieren tegen die ook bezig zijn met hun eigen tocht naar het zuiden. Ze vliegt even mee met de ganzen, kijkt naar de walvissen en schildpadden in het water, ziet kuddes rendieren en enorme groepen vlinders: allemaal op weg naar het zuiden. De prachtige illustraties nemen je mee met de kleine stern, helemaal naar het zuiden en... weer terug! Achterin informatie over de dieren die de kleine stern onderweg tegenkwam.

(gebonden, 32p) Vanaf 4 jaar

En nu lekker slapen, Sam!
En nu lekker slapen, Sam!

Amy Hest & Anita Jeram · alles van deze auteur 

€ 14.99

Op een regenachtige avond brengt mamma Beer kleine Sam naar bed. Ze leest Sams favoriete boek voor, stopt hem lekker in en maakt warme melk. Maar Sam wil nog niet slapen, want mamma Beer vergeet nog wat... Een lief prentenboek met warme illustraties over het avondritueel van kleine beer Sam.

(gebonden, 32p) Vanaf 3 jaar

Saartje Tadema
Saartje Tadema

Thea Beckman · alles van deze auteur 

€ 17.99

Een boeiende historische jeugdroman over het weesmeisje Saartje Tadema en haar broers. Saartje komt op haar zevende terecht in het Burgerweeshuis, waar ze het liefst zo snel mogelijk weer weg wil. Als ze op een dag de kans krijgt te werken als dienstmeisje in een stadsherberg, hoeft ze daar niet lang over na te denken. Met alle gevolgen van dien...

(gebonden met stofomslag, 212p) vanaf 12 jaar

Het kerstverhaal
Het kerstverhaal

Vivian den Hollander & Mies van Hout · alles van deze auteur 

€ 11.99

Een prachtig prentenboek met warme illustraties over het kerstverhaal. Samen lees je over de dikke buik van Maria, de verkondiging van de engel, de reis van Maria en Jozef naar Bethlehem, de geboorte van het kindje en de prachtige, heldere ster boven de stal. Heerlijk om samen te lezen en bekijken in de kersttijd.

(hardcover, 32p) Vanaf 4 jaar

De twaalf Kerstdagen
De twaalf Kerstdagen

Rachel Piercy · alles van deze auteur 

€ 11.99

Een kartonboek: in het Bijzondere Bos van Beer is de Kerstman aangekomen. Hij heeft allemaal cadeaus voor Beer genomen: 12 boeken, 11 lantaarns, 10 bevroren ballen, ...

Op elke dubbele pagina is er van alles te zoeken.

Peuter/kleuterleeftijd

(formaat: 16,7 x 18 cm)

Vandaag, ergens op aarde
Vandaag, ergens op aarde

Lucy Brownridge & Margaux Samson Abadie · alles van deze auteur 

€ 19.99

Een prachtig groot boek, over de natuur, de seizoenen en de aarde. Voor elke maand vier verhalen, die zich ieder in een ander land afspelen. De indrukwekkende illustraties nemen je mee over de hele wereld. Je leest over het smeltende ijs in april in Noorwegen, maanbogen in mei in de Verenigde Staten, de vijgenboom in juni in Palestina en nog veel meer. Een boek waar je niet snel op uitgekeken bent!

(gebonden, 107p) vanaf 9 jaar