menu
 winkelmandje 

ABC Actueel

Nieuws en aanbiedingen

De Nieuwe Zeven

De allernieuwste bij ABC Kinderboeken

Heidi
Heidi

Johanna Spyri · alles van deze auteur 

€ 6.90

Heidi groeit op in de Zwitserse alpen. Ze is een weeskind dat bij haar oude, niet zo vriendelijke opa leeft. Maar Heidi's levenslust verwarmt het hart van de oude man. In de bergen is ruimte en vrijheid, en Peter die elke dag de geiten op komt halen.

Het bekende verhaal, op een eigentijdse manier herverteld.

(hardcover, 168p) Leeftijd: ca 9 jaar

Van 16,99 voor 6,90

De paraplu
De paraplu

Ingrid & Dieter Schubert · alles van deze auteur 

€ 14.95

Een heerlijk prentenboek dat veel kijkplezier zal opleveren. Een klein hondje wordt door een windvlaag meegevoerd in een rode paraplu - en maakt een verre reis door de lucht: over de oceaan, over Afrika, over de noordpool. In de vreemde landschappen zijn er dieren te zien: olifanten, krokodillen, een walvis, een ijsbeer, vliegende vissen, papegaaien en nog veel meer.

Het is een prentenboek zonder tekst: en toch valt er, als je samen kijkt, heel veel te vertellen en te ontdekken. Aan het einde van de verre reis brengt de wind het hondje weer thuis.

(hardcover, 34p) Kleuterleeftijd

Mijn bloemen bewaarboekje
Mijn bloemen bewaarboekje

Jaap Langenberg · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een aparte uitgave: in een kartonnen omslag bevinden zich twee boekjes met harde kaft: een om bloemen in op te plakken en hun kenmerken te beschrijven, en een boekje met nadere informatie over bloemen, recepten, het maken van een bloemenkrans en meer.

Vanaf 8 jaar

Van 15,99 voor 7,90

Tom en de tijger
Tom en de tijger

Dianne Hofmeyr & Jesse Hodgson · alles van deze auteur 

€ 14.95

Bang om te slapen?

Tom ook. Nadat hij op een dag een schilderij van een tijger heeft gezien, maakt hij thuis ook een mooie tekening van een tijger. Als hij 's avonds wakker in bed ligt, stapt de tijger uit de tekening en wil samen met Tom een wandeling maken. Zo beleven ze een spannend avontuur waarin Tom zijn angsten overwint.

(prentenboek, hardcover, 32p) Voor oudere kleuters

Liefje, liefje, hartediefje
Liefje, liefje, hartediefje

Jutta Bauer · alles van deze auteur 

€ 9.25

Een klein prentenboekje, zo groot als een ansichtkaart, over verliefdheid tussen onwaarschijnlijke 'dierenstellen'. Met kleine grappige en vertederende dierenversjes.

(hardcover, gebonden, 26p.)

Leeftijd: van 6 tot 9 jaar

Sylvia & Sief
Sylvia & Sief
Een avontuur van de boomvriendjes

Gemma Koomen · alles van deze auteur 

€ 15.95

Sylvia leeft met de andere boomvriendjes in een mooie grote boom. daar is het een drukte van belang, maar Sylvia speelt het liefst alleen. op een dag vindt zij een jonge spreeuw in haar geheime plekje. Zij zorgt voor hem en vliegt op zijn rug met hem de lucht in... waar hij de andere spreeuwen treft - en weet dat hij bij hen hoort. Als Sylvia terug is in haar boom wil zij ook niet langer alleen zijn - en de boom is vol met vriendjes.

Een mooi, bemoedigend verhaal, met vriendelijke illustraties waar veel op te zien is. Kleuterleeftijd

(hardcover, gebonden, 40p)

Aladdin
Aladdin

Sloerd Kuyper · alles van deze auteur 

€ 17.95

Het oude verhaal van Aladdin en de wonderlamp wordt door Sjoerd Kuyper op een aansprekende en eigentijdse manier naverteld in 18 korte hoofdstukken; per hoofdstuk een prachtige illustratie van 18 verschillende illustratoren en daarmee is een boek tot stand gekomen dat in woord en beeld fantastisch is.

Met o.a. illustraties van Charlotte Dematons, Alice Hoogstad, Thé Tjong King en Mies van Hout.

(Hardcover, genaaid, 38p) Vanaf 10 jaar