menu
 winkelmandje 

Afgeprijsde kinderboeken

uitverkoop

85 boeken, 1-20 getoond op pagina 1/5
 sortering

 « 12345 » 

De zon op je bol
De zon op je bol
Een feest van bloemen en planten over de hele wereld

Michael Holland & Philip Giordano · alles van deze auteur 

€ 9.90

Een uitgebreid, vrolijk boek over bloemen en planten van over de hele wereld. Lees samen over verschillende planten(families), hoe ze leven en groeien, de invloed van de zon, planten als medicijn, planten door de seizoenen heen en nog veel meer. Met tussendoor leuke knutselideeën, zoals het maken van bladafdrukken of het omtoveren van een fles in een minikas.

(hardcover, 125p) Vanaf 7 jaar

VAN 23,99 VOOR 9,90

Op een koude winternacht
Op een koude winternacht

Jean E. Pendziwol & Isabelle Arsenault · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een bijzonder prentenboek dat de magische schoonheid van een winternacht oproept. Een paar eerste sneeuwvlokken, geleidelijk wordt de wereld wit, twee haasjes spelen in de sneeuw, er komen ijsbloemen op de ramen. De verteller van het verhaal maakt een tekening van de winternacht voor het jongetje dat slaapt - dan kan hij ook zien hoe mooi de nacht was.

Een bijzonder en poëtisch prentenboek, voor jong en oud.

(hardcover, 32 pagina's)

VAN 20,00 VOOR 7,90

Vrienden onder vuur
Vrienden onder vuur

Bies van Ede · alles van deze auteur 

€ 7.90

Bies van Ede is een goede verteller. Vrienden onder vuur is een spannend verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tachtigjarige Oorlog. De Spanjaarden belegeren de stad (Haarlem) maar het gerucht gaat ook dat Willem van Oranje met zijn troepen onderweg is om de Spanjaarden te verjagen. Eva en Evert zijn hartsvrienden maar hebben allebei een eigen opdracht te vervullen. Zullen zij elkaar nog terugzien?

(Hardcover, 256 pagina's) Vanaf 9 jaar

VAN 18,99 VOOR 7,90

De muis en de muur
De muis en de muur

Britta Teckentrup · alles van deze auteur 

€ 7.90

Om het dorp van Muis staat een grote rode muur, maar niemand weet hoe die muur er gekomen was. Of wat er achter de muur is... Geen van de vrienden van Muis wil weten wat er achter de muur ligt, maar Muis is wel heel nieuwsgierig. Op een dag vliegt er een vogel over de muur, en Muis gaat mee. Een fijn prentenboek over onbevangenheid, nieuwsgierigheid en het verleggen van je eigen grenzen.

(hardcover met stofomslag, 32p) Kleuterleeftijd

VAN 14,99 VOOR 7,90

Het fabuleuze leven van Aesopus
Het fabuleuze leven van Aesopus

Ian Lendler · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een prachtig boek waarin het levensverhaal van de slavenjongen Aesopus wordt verteld. De jongen werd in de buurt van Griekenland geboren als slaaf, maar dankzij zijn talent voor het vertellen van verhalen wist hij zichzelf na jaren gevangenschap te bevrijden. Bekende fabels als De haas en de schildpad en De jongen die 'wolf' riep komen voorbij, maar ook onbekendere fabels als De zon en de noordenwind, De vos en de druiven, De ezel en de schoothond en meer. Prachtig geïllustreerd door Pamela Zagarenski. Dit boek vol wijsheid is een schat voor jong en oud.

(gebonden, 63p) VAN 14.90 VOOR 7.90

Vanaf 6 jaar

Thomas en de laatste draken
Thomas en de laatste draken

Cornelia Funke · alles van deze auteur 

€ 7.90

Voor ieder die van sprookjesachtige, magische verhalen houdt. De allerlaatste draken worden bedreigd, en om ze te redden moet Thomas een verborgen plek zien te vinden: de zoom van de Hemel. Alleen daar kunnen de laatste draken veilig leven. Samen met de zilveren draak Long en het koboldmeisje Zwavelkopje gaat Thomas op reis. Ze ontmoeten nieuwe vrienden en vijanden en maken allerlei avonturen mee. Zouden ze de zoom van de Hemel eerder vinden dan de bloeddorstige gouden draak Netelbrand...?

Vanaf 11 jaar. (gebonden, 408p) VAN 22.99 VOOR 7.90

Van albatros tot zebra
Van albatros tot zebra
Dierenencyclopedie

Jules Howard · alles van deze auteur 

€ 9.90

Een heerlijk dikke encyclopedie voor alle jonge dierenliefhebbers. Je leert over reptielen, vogels, vissen, amfibieën en meer. Met mooie illustraties, Latijnse namen en leuke en bijzondere weetjes over 300 dieren. Een boek waar je niet snel op uitgekeken bent!

(hardcover, 192p) vanaf 6 jaar

VAN 25,00 VOOR 9,90

En nu slapen!
En nu slapen!
24 1/2 welterustenverhalen

Kristina Andres · alles van deze auteur 

€ 7.90

24 Verhalen voor het slapen gaan, over de avonturen van Vos en Haas. Zomerse verhalen, winterse verhalen, verhalen met fantasie en met humor. Met vrolijke, lieve illustraties.

(gebonden, 122p) Kleuterleeftijd

Van 16,99 voor 7,90

Paniek op het slagveld
Paniek op het slagveld
De strijd van Jacoba van Beieren

Sunny J. Jansen · alles van deze auteur 

€ 7.90

Uit de serie Historische Helden: het verhaal van Jacoba van Beieren. Jacoba mag van haar neef niet regeren, maar bij dit onrecht legt ze zich niet zomaar neer... Jacoba gaat de strijd aan, tegen de stroom in. Een spannend, leerzaam verhaal over een dappere dame.

Met historische achtergrondinformatie en kleurenillustraties.

(hardcover, 62p) Vanaf 10 jaar

Van 14,90 voor 7,90

Het vleermuizenboek
Het vleermuizenboek

Charlotte Milner · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een informatief boek over vleermuizen: waar leven zij; hoe zien zij eruit; waarom hangen zij ondersteboven; wat is hun betekenis voor het groeien van planten en in ecosystemen; waarom neemt het aantal vleermuizen af en wat kunnen we doen om te voorkomen dat zij uitsterven.

Met korte, duidelijke teksten en heel veel illustraties.

(gebonden, 48p.) Vanaf 10 jaar

VAN 16,99 VOOR 7,90

Slaap lekker!
Slaap lekker!
7 sprookjes om bij weg te dromen

Hans Christian Andersen · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een prentenboek, geïllustreerd in 'knipkunst-stijl', met zeven sprookjes van Andersen; verhaaltjes van Klaas Vaak voor het slapen gaan. Bevat een lampion die zonder knippen of plakken in elkaar gezet kan worden.

(prentenboek, hardcover, 47p) Kleuterleeftijd

Van 17,90 voor 7,90

Keteltje - op pad met Prins Opa
Keteltje - op pad met Prins Opa

Jeska Verstegen · alles van deze auteur 

€ 7.90

Keteltje gaat op stap met haar opa. Ze lenen een bus en gaan op zoek naar Keteltjes vriendjes en vriendinnetjes. Eenvoudige avonturen, om zelf te lezen voor beginnende lezers (AVI E4-niveau).

(Hardcover, 33p) VAN 9,99 voor 7,90

Het geheim van de zwarte koning
Het geheim van de zwarte koning

Wieke van Oordt · alles van deze auteur 

€ 5.00

De schaakclub van Bik moet sluiten. Bik bedenkt samen met zijn vrienden een plan om dat te voorkomen. Een nieuwe schaakvriend helpt ook, maar er verschijnt ook een geheimzinnige man en Bik weet zeker dat hij achtervolgd wordt.

(hardcover, 84p) Van 13,99 voor 5,00 / Leeftijd: vanaf 8 jaar

De glimlach van de prinses
De glimlach van de prinses

Coby Hol · alles van deze auteur 

€ 6.90

Een sprookjesachtig verhaal in oosterse sfeer over een prinses met een glimlach zo mooi dat iedereen er blij van werd. - Maar op een dag wordt zij door een draak gevangen en het lukt niemand om haar te bevrijden. Totdat er een dappere matroos verschijnt die ook een poging wil doen.

(prentenboek, hardcover, 32p) Voor oudere kleuters

Voor mij!
Voor mij!

Emily Gravett · alles van deze auteur 

€ 7.90

Beer en Haas maken samen een wandeling en komen van alles tegen. Haas wil alles zelf houden: het is niet voor Beer maar 'voor mij!'

Gelukkig komt Haas uiteindelijk wel tot inzicht: delen is fijner.

kartonboekje voor peuters

(24p) Van 9,99 voor 7,90

Schaap met laarsjes
Schaap met laarsjes

Maritgen Matter · alles van deze auteur 

€ 6.90

Een wolf en een schaap, kunnen die vrienden worden? Maritgen Matter schreef een klassiek verhaal over de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een wolf en een schaap. Het werd genomineerd voor de Gouden Uil en kreeg in 2003 een Zilveren Griffel. Het is geïllustreerd door Jan Jutte.

Voorlezen vanaf 6jr, zelf lezen vanaf 8 jr

(Hardcover, 48p) Van 14,99 voor 6,90

Jubelientje en de hoed van oma Blootje
Jubelientje en de hoed van oma Blootje

Hans Hagen · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een vrolijk en humoristisch verhaal over Jubelientje en haar oma, die de liefste oma van de wereld is. Samen beleven tijdens hun uitstapjes aan allerlei musea leuke avonturen. En het grootste avontuur begint als Jubelientje zelf een museum begint: Het Wat Heb Je Op Je Hoofd Museum.

Leeftijd: vanaf 6 jaar

(hardcover, genaaid, 135p, in kleur geïllustreerd door Philip Hopman) Van 14,99 voor 7,90

De verschrikkelijke badmeester
De verschrikkelijke badmeester

Jozua Douglas · alles van deze auteur 

€ 7.90

De verschrikkelijke badmeester heet in dit boek Boris Kwikzilver. Natuurlijk omdat hij zo hard kan zwemmen, hij is een groot kampioen geweest en iedereen bewondert hem en de hele wereld ligt aan zijn voeten. Hij doet het voorkomen alsof alle kinderen in zijn zwemklasjes geboren zijn om kampioen te worden, zelfs Lev die helemaal niet goed kan zwemmen. Hij zit in groep K dat staat voor Kneus maar zijn vader denkt dat het voor Kampioen staat. De vreselijke brulboei verpest het leven van de kinderen die wraak willen nemen en bij toeval op de hoogte raken van zijn criminele activiteiten en zijn handlangers, die bij een zeehondencrèche werken.

In de reeks: Dwarsligger. 379p, van 12,95 voor 7,90 / Leeftijd: ca 11 jaar

Het donker
Het donker

Lemony Snicket · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een prentenboek over bang zijn voor het donker.

Laszlo woont in een groot huis. Elke dag gaat hij even naar de kelder, om het donker gedag te zeggen. Hij hoopt dat het donker hem dan niet 's avonds in zijn kamer op komt zoeken. Laszlo is dan wel bang voor het donker, maar het donker is niet bang voor hem. - Op een nacht laat het donker hem iets zien, en raakt Laszlo zijn angst voor het donker kwijt.

(prentenboek, hardcover, 38p) Van 13,99 voor 7,90

Een boot voor de dieren
Een boot voor de dieren

Marianne Dubuc · alles van deze auteur 

€ 7.90

Het regent, en regent, en blijft maar regenen. De dieren weten niet waar ze nog heen kunnen om droog te blijven. Dan komt er een vriendelijke meneer aangevaren met een grote boot. De dieren mogen allemaal aan boord. De lange reis over water is niet alleen maar leuk. Sommige dieren worden zeeziek, anderen hebben te weinig ruimte. maar op een dag brengt een duif goed nieuws.

Het verhaal van Noach en zijn ark, op een vrolijke manier verbeeld.

Een extra dik kartonboekje voor peuters en jonge kleuters, 96p. Van 14,99 voor 7,90

 « 12345 »