menu
 winkelmandje 

Voor kleuters

Verhalen

39 boeken, 1-20 getoond op pagina 1/2
 sortering

 « 12 » 

Een schat aan verhalen voor kinderen vanaf 5
Een schat aan verhalen voor kinderen vanaf 5

Gabby Dawnay · alles van deze auteur 

€ 24.50    ‹  geen verzendkosten!   

40 Voorleesverhalen voor kinderen vanaf 5 jaar. In deze mooi verzorgde bundel vind je een schat aan verhalen, mythes, versjes en sprookjes, allemaal vrolijk geïllustreerd. De verhalen zijn met zorg samengesteld. Ze zijn niet alleen heerlijk om voorgelezen te krijgen, maar helpen ook met het ontwikkelen van de woordenschat, van leesvaardigheid en van het begrijpen van ritme en rijm. Een aanwinst in elke kinderboekenkast!

(hardcover, 96p) Vanaf 5 jaar

Kalm aan...
Kalm aan...
Hier en nu

Laura Brand & Freya Hartas · alles van deze auteur 

€ 16.99

Een fijne bundel uit de 'Kalm aan...' reeks. 21 Verhalen over de wonderen die dagelijks om ons heen in de natuur te vinden zijn. Lees samen over gloeiende vuurvliegjes, bloemen die bloeien in de nacht, ontpoppende lieveheersbeestjes, rupsjes, sneeuwvlokken en nog veel meer.

(gebonden, 47p) Vanaf 4 jaar

In de maneschijn
In de maneschijn
Het grote voorleesboek voor kleine dromers

€ 22.99    ‹  geen verzendkosten!   

Een heerlijk dikke bundel met voorleesverhaaltjes van allerlei verschillende schrijvers en kunstenaars. Met verhalen van Max Velthuijs, Marianne Busser, Vivian den Hollander, Mies van Hout, Sjoerd Kuyper, Ted van Lieshout, Annie M.G. Schmidt en nog veel meer. Van tekeningen met woorden voor de allerkleinsten, tot echte voorleesverhalen voor peuters en kleuters. Voor ieder wat wils!

(gebonden, 144p) Van 0-5 jaar

De grote boze heks
De grote boze heks

Hanna Kraan · alles van deze auteur 

€ 29.99    ‹  geen verzendkosten!   

Alle verhalen van de grote boze heks verzameld in een grote bundel. Al jarenlang bezorgen de verhalen over de altijd-maar-weer-bozige-heks veel kinderen, en degenen die hen mogen voorlezen, veel plezier. In deze grote uitgave zijn alle verhalen bijeengebracht en nieuw, met humor, geïllustreerd door Annemarie van Haeringen.

(hardcover, genaaid, groot formaat, 308p) Voorlezen: kleuterleeftijd

Alle verhalen van Kikker & Pad
Alle verhalen van Kikker & Pad

Arnold Lobel · alles van deze auteur 

€ 27.99    ‹  geen verzendkosten!   

Een heerlijke bundel met alle verhalen van Kikker & Pad, ingedeeld naar de seizoenen. In de lente maakt Pad een lijstje met allerlei dingen om te doen die dat, maar wat moet hij doen als het lijstje wegvliegt? In de zomer gaan Kikker en Pad samen heerlijk zwemmen, in de herfst gaan ze vliegeren en in de winter sleeën. Een genot om voor te lezen, en om voorgelezen te krijgen!

(gebonden, 256p) Vanaf 4 jaar

Kalm aan... - En kijk om je heen
Kalm aan... - En kijk om je heen
40 natuurverwonderverhalen

Carl Wilkinson · alles van deze auteur 

€ 19.99

Een bijzondere bundel met 40 natuurverhalen die uitnodigen om stil te staan bij de wonderlijke wereld om ons heen. Samen lees je bijvoorbeeld over het noorderlicht, walvissengezang, het groeien van grotkristallen, de stroming van de zee, fossielen en nog veel meer. Een leerzame, mooie bundel over de wonderen van de natuur.

(gebonden, 96 pagina's) Vanaf 4 jaar

De verhalen van Kleine Beer
De verhalen van Kleine Beer

Martin Waddell · alles van deze auteur 

€ 24.99    ‹  geen verzendkosten!   

Een bundel met alle verhalen van Kleine Beer. In de bundel staan: 'Welterusten, Kleine Beer', 'Ga je mee, Kleine Beer?', 'Jij en ik, Kleine Beer' en 'Goed gedaan, Kleine Beer'. De warme verhalen van Martin Waddell zijn een genot voor jong en oud. De lieve illustraties van Barbara Firth maken het boek helemaal af.

(gebonden met stofomslag, 128p) Vanaf 3 jaar

Gijsbert en de Klaterbeek
Gijsbert en de Klaterbeek

Daniela Drescher · alles van deze auteur 

€ 19.50

Een fijne bundel met 13 verhalen over de bekende regentonkabouter Gijsbert en zijn vriendjes. Samen met de oude huiskabouter Touw en katten Ilvi en Munz beleeft Gijsbert vanalles in de natuur. Hij komt libellen en een ooievaar tegen, eenden met kuikentjes, en zelfs een schildpad! Een heerlijk voorleesboek met prachtige illustraties.

(gebonden, 93p) Vanaf 5 jaar

Kalm aan - Rust in een drukke wereld
Kalm aan - Rust in een drukke wereld
50 natuurverwonderverhalen

Rachel Williams · alles van deze auteur 

€ 19.99

Een prachtige verhalenbundel met 50 verhalen over de natuur om ons heen, waar voor wie goed kijkt steeds wonderen te zien en beleven zijn. Samen lees je over de vogels die zingen als de zon opkomt, een vosje dat geniet van heerlijke bramen, een zonnebloem die naar de zon groeit, het hol van de mol, uitrollende varenkrullen en nog veel meer.

(gebonden, 121p) Vanaf 4 jaar

Een schat aan verhalen
Een schat aan verhalen
Voor kinderen vanaf 4

Gabby Dawnay · alles van deze auteur 

€ 24.50    ‹  geen verzendkosten!   

40 Voorleesverhalen voor kinderen vanaf 4 jaar. In deze mooi verzorgde bundel vind je een schat aan verhalen, mythes, versjes en sprookjes, allemaal vrolijk geïllustreerd. De verhalen zijn met zorg samengesteld. Ze zijn niet alleen heerlijk om voorgelezen te krijgen, maar helpen ook met het ontwikkelen van de woordenschat, van leesvaardigheid en van het begrijpen van ritme en rijm. Een aanwinst in elke kinderboekenkast!

(gebonden, 96p)

En nu slapen!
En nu slapen!
24 1/2 welterustenverhalen

Kristina Andres · alles van deze auteur 

€ 7.90

24 Verhalen voor het slapen gaan, over de avonturen van Vos en Haas. Zomerse verhalen, winterse verhalen, verhalen met fantasie en met humor. Met vrolijke, lieve illustraties.

(gebonden, 122p) Kleuterleeftijd

Van 16,99 voor 7,90

Herfst en winter met Kikker & Pad
Herfst en winter met Kikker & Pad

Arnold Lobel · alles van deze auteur 

€ 16.99

Een knusse seizoensbundel van Kikker en Pad: 7 verhalen in herfst- en wintersfeer. Kikker en Pad harken blaadjes in oktober, vertellen elkaar griezelverhalen bij het knetterende haardvuur, gaan samen sleeën in de winter en vieren tot slot samen een heerlijk kerstfeest.

(gebonden, 88p) Kleuterleeftijd

Benno
Benno
Korte verhalen voor lange avonden

Serena Romanelli · alles van deze auteur 

€ 15.99

Het kleine bruine beertje Benno is heerlijk in het bos aan het spelen, als het tijd wordt voor zijn winterslaap. Voor het slapen gaan vertelt Mama Beer nog wat leuke verhaaltjes, zoals over Christina het nijlpaardje en Sjors het olifantje. Benno valt heerlijk in slaap, tot hij wordt gewekt door een zonnestraal en een kus van Mama Beer. Benno gaat weer snel buiten spelen tussen de nieuwe plantjes, en kan niet wachten om alle verhalen aan zijn vriendjes te vertellen. Een heerlijk boek voor het slapen gaan.

(gebonden, 32p) kleuterleeftijd

Echt boos is wel wat anders
Echt boos is wel wat anders

Toon Tellegen · alles van deze auteur 

€ 18.99

Weer een heerlijk boek met dierenverhalen van Toon Tellegen. In het bos zijn allemaal boze dieren, daar hebben ze zo hun redenen voor. Maar de vuurpad twijfelt hieraan, al die dieren zijn niet écht boos. Want wat is dat eigenlijk, echt boos zijn, hoe ziet dat eruit? Een heerlijke bundel, prachtig geïllustreerd door Marc Boutavant: een genot om voor te lezen of om zelf te lezen.

(gebonden, 72p)

Een woud vol wonderen
Een woud vol wonderen
9 verhalen uit de natuur

Gabby Dawnay · alles van deze auteur 

€ 24.50    ‹  geen verzendkosten!   

Een prachtig boek met negen verhalen over de alledaagse wonderen van de natuur. Vol met fijne afbeeldingen en korte rijmende teksten. Over paddenstoelen, herten, boomwortels, kikkers, bijen en meer. Een leerzaam, kleurrijk boek voor kinderen vanaf 4 jaar.

(gebonden, 96p)

Stef & Lotje vieren de jaarfeesten
Stef & Lotje vieren de jaarfeesten

Tessie Strijdonk · alles van deze auteur 

€ 18.99

Een voorleesboek voor kinderen op de vrijeschool: het bevat kleine verhalen, die zich thuis en op school afspelen, rondom de jaarfeesten, van Michaël tot het Sint Jansfeest. Stef en Lotje zitten in de kleuterklas en maken daar alle feesten mee - en thuis beleven zij ook van alles. Ook met enkele liedjes, spreuken en recepten.

(hardcover, 128p, met tekeningen in zw)

De grote Robin
De grote Robin

Sjoerd Kuyper · alles van deze auteur 

€ 10.00

Een bundel met korte voorleesverhalen over Robin, bevat Robin en Suze (Zilveren Griffel); Robin en God (Gouden Griffel) en Robin is verliefd. Verhalen over de komst van een klein zusje; verhalen over een ster waarin God woont; en verhalen waarin Robin verliefd is (op de juf, op mama, op een oud omaatje, ...) . Fijnzinnig geschreven, grappig, ontroerend en herkenbaar.

(Gebonden met stofomslag, 229p, met vele illustraties in kleur) Kleuterleeftijd (en ook veel ouder...)

Op een ochtend
Op een ochtend
Vroeg in de zomer

Toon Tellegen · alles van deze auteur 

€ 20.00    ‹  geen verzendkosten!   

Meer van de heerlijke dierenverhalen van Toon Tellegen: ze glanzen voor jong en oud (en zijn daarmee prima 'voorleesmateriaal). De hagedis kijkt in de spiegel (en dat bevalt hem niet); de eendagsvlieg (kan morgen niet komen); het nijlpaard liep door het bos (en kwam de neushoorn tegen) en meer moois.

Geïllustreerd door Sylvia Weve.

(hardcover, groot formaat, 64 pagina's) Vanaf ca 6 jaar (en veel ouder)

Vos en Haas
Vos en Haas
Het grote voorleesboek

Sylvia Vanden Heede · alles van deze auteur 

€ 19.99

Een heerlijk voorleesboek voor peuters. Korte, leuke verhaaltjes over de twee vrienden Vos en Haas. Ze beleven kleine, voor kinderen herkenbare avonturen. Met illustraties van Thé Tjong Khing.

Deze grote uitgave bevat vier eerder verschenen afzonderlijke titels.

(hardcover, genaaid, 76p)

De dwergjes van Tuil
De dwergjes van Tuil

Paul Biegel · alles van deze auteur 

€ 17.99

Heerlijk om voor te lezen (en natuurlijk ook om voorgelezen te krijgen): de avonturen van Kleine Pier, de jongste dwerg die als enige de moed heeft om het vreemde bijenvolk, dat alle honing op de heide heeft ingepikt, een potje honing te vragen. Hij is dapper, en heeft altijd een slim plan om elk avontuur tot een goed einde te brengen.

Fijn geïllustreerd door Mies van Hout.

(Hardcover, 118p) Vanaf ca 5 jaar

 « 12 »