menu
 winkelmandje 

Kartonboekjes

Prentenboeken

50 boeken, 1-20 getoond op pagina 1/3
 sortering

 « 123 » 

Mama's bolle buik
Mama's bolle buik

Rocio Bonilla & Patricia Martín · alles van deze auteur 

€ 11.99

Eerst is er nog niet zo veel te zien, maar dan wordt mama's buik steeds een beetje groter, en nog een beetje groter... Het ledikantje wordt klaargezet, en dan is daar opeens een klein baby'tje geboren! Een lief kartonboek zonder woorden over een jongetje en zijn zwangere moeder.

(kartonboek, 20p) vanaf 1 jaar

Familie Kat viert samen Kerstmis
Familie Kat viert samen Kerstmis
Een adventsboek met luikjes

Lucy Brownridge · alles van deze auteur 

€ 22.95    ‹  geen verzendkosten!   

Een groot formaat kartonboek met allerlei luikjes om open te maken. Op 12 dubbele pagina's wordt 'afgeteld' naar kerstavond. De familie Kat bereidt zich voor op het Kerstfeest; het huis wordt schoongemaakt, er worden cake en koekjes gebakken, de kerstkaarten worden geschreven, boodschappen gedaan enzovoort. Een gezellig boek in kerstsfeer; op de illustraties en achter de luikjes valt een heleboel te ontdekken.

(hardcover, 24 pagina's) Peuter/kleuterleeftijd

We bakken een dierentuin
We bakken een dierentuin

Marit Törnqvist · alles van deze auteur 

€ 14.99

Een heerlijk boekje voor de allerjongsten, over een dag helemaal gevuld met samen spelen. Samen in de berentrein en in het buiten-beesten-bad, op visite bij de uilen in de boom en lezen met de voorleesslang. Rennen in de wei, en natuurlijk veel te laat naar bed. Met korte, vrolijke tekst op rijm en lieve illustraties.

(Kartonprentenboek, 32p) Peuterleeftijd

Herfst
Herfst
Spelen en ontdekken

Sophie Pluim · alles van deze auteur 

€ 11.50

Een deeltje uit de seizoenenreeks 'Spelen en ontdekken', ditmaal over de herfst! Een heerlijke tijd waarin er in de natuur overal schatten zijn te vinden. Stampen in de plassen, kastanjes zoeken, lampionnetje lopen, en nog veel meer. Een feest van herkenning voor iedere kleine natuurliefhebber.

(kartonboekje, 12p) Vanaf 1 jaar

Winter
Winter
Spelen en ontdekken

Sophie Pluim · alles van deze auteur 

€ 11.50

Een deeltje uit de seizoenenreeks 'Spelen en ontdekken', helemaal in het teken van de winter. Wat lekkers ophangen voor de vogeltjes buiten, met de hond in de sneeuw spelen, op de slee en nog veel meer. Ook in de winter kan je heerlijk buitenspelen!

(kartonboekje, 12p) Vanaf 1 jaar

Twaalf maanden in de kleuterklas
Twaalf maanden in de kleuterklas

Ana Sanfelippo · alles van deze auteur 

€ 16.99

Een vrolijk, groot formaat kartonboek waarin je het hele jaar lang een kleuterklas volgt. Vanaf de eerste schooldag, door de seizoenen heen, tot de laatste dag voor de zomervakantie. Elke maand is de klas druk bezig, binnen of buiten, met allerlei leuke activiteiten. Onderaan de pagina staan vragen over wat de kinderen allemaal aan het doen zijn. Een herkenbaar zoek-, praat- en kijkboek!

(groot formaat kartonboek, 28p) Vanaf 3 jaar

Kalm aan...
Kalm aan...
In het park

Freya Hartas · alles van deze auteur 

€ 9.99

Een lief kartonboekje voor de allerkleinsten. Op elke pagina lees je samen over de natuur in het park. Over de specht die een gaatje pikt in de boom, een waterlelie die 's ochtends opent, een eekhoorntje die zijn eikel verstopt, en meer. Met natuurlijk fijne afbeeldingen erbij om samen naar te kijken.

(kartonboekje, 12p) Peuterleeftijd

Schuitje varen
Schuitje varen

Beatrix Potter · alles van deze auteur 

€ 11.99

Pieter Konijn wil op een warme dag een vlot bouwen. Al gauw dobbert hij op het water, maar met wat hulp had hij misschien een beter vlot kunnen bouwen. Zijn zusjes zijn er ook mee bezig - en samen lukt het veel beter!

Een vrolijk kartonboekje voor peuters.

(hardcover, 16p)

Zomer
Zomer
Spelen en ontdekken

Sophie Pluim · alles van deze auteur 

€ 11.50

Een deeltje uit de seizoenenreeks 'Spelen en ontdekken', helemaal in het thema van de zomer! Verse aardbeien plukken, schelpen verzamelen op het strand, bij het avondlied van de merel buitenspelen; er is genoeg te beleven buiten. Een fijn boek met warme illustraties, waarop vanalles te ontdekken valt.

(kartonboekje, 10p) Vanaf 1 jaar

Lente
Lente
Spelen en ontdekken

Sophie Pluim · alles van deze auteur 

€ 11.50

In de lente is er buiten zo veel te zien en te beleven! Heerlijk picknicken terwijl de bijtjes van bloem naar bloem vliegen, kijken naar de jonge kalfjes in de wei of de jonge plantjes in de moestuin. Een lief kartonboekje met vrolijke illustraties.

(kartonboekje, 10p) Vanaf 1 jaar

Soms ben ik...
Soms ben ik...

Kathrin Schärer · alles van deze auteur 

€ 13.99

Een fijn boekje over een heleboel emoties en gevoelens die iedereen wel herkent. Op elke dubbele pagina staat een mooie illustratie van een dier, die iets voelt of meemaakt. Soms voel je je... dapper, woedend, een beetje misselijk of geschrokken. Maar soms ben je ook lief voor iemand anders, of ben je samen of alleen, tevreden of beledigd. Met dit boek kun je op een fijne manier samen praten over situaties en gevoelens.

(Hardcover, 64p) Vanaf 3 jaar

Op een grote paddenstoel
Op een grote paddenstoel
Kinderliedjes

Mies van Hout · alles van deze auteur 

€ 12.99

Een lekker stevig kartonboekje met 12 bekende kinderliedjes. Ze zijn sfeervol geïllustreerd: de tekst van ieder liedje (geen notenschrift) staat op twee pagina’s - bij het zingen of opzeggen van het liedje valt er voor het kind heerlijk veel te ontdekken. Met o.a.: Op een grote paddenstoel; Ik zag twee beren; In de maneschijn en De wielen van de bus.

(Kartonboekje, 24p.) Voor peuters en kleuters.

De twaalf Kerstdagen
De twaalf Kerstdagen

Rachel Piercy · alles van deze auteur 

€ 11.99

Een kartonboek: in het Bijzondere Bos van Beer is de Kerstman aangekomen. Hij heeft allemaal cadeaus voor Beer genomen: 12 boeken, 11 lantaarns, 10 bevroren ballen, ...

Op elke dubbele pagina is er van alles te zoeken.

Peuter/kleuterleeftijd

(formaat: 16,7 x 18 cm)

Allemaal de liefste
Allemaal de liefste

Sam McBratney · alles van deze auteur 

€ 12.99

Een hartverwarmend kartonboekje over het dilemma van drie berenkindjes. Pappa en mamma beer zeggen altijd dat zij de allerliefste beertjes zijn, maar er kan er toch maar één de aller-allerliefste zijn...? Gelukkig hebben pappa en mamma het allerbeste antwoord.

(kartonboekje, 28p

Het wonder van de kastanje
Het wonder van de kastanje

Hans-Christian Schmidt · alles van deze auteur 

€ 14.99

Een heerlijk herfstig kartonboekje voor peuters met draaischijf, flapjes, pop-up en meer. Op iedere pagina is weer iets nieuws te beleven over het wonder van de kastanje: hoe hij groeit, kleur en stekels krijgt en uiteindelijk... op de grond valt en zo prachtig glanst!

(kartonboekje, 12p)

Wie verstopt zich daar bij de rivier?
Wie verstopt zich daar bij de rivier?

Katharine McEwen · alles van deze auteur 

€ 6.90

Een kartonboekje met 20 flapjes waarachter zich allerlei dieren hebben verstopt. Boven water, onder water, overdag en in de nacht: op elke pagina is van alles te ontdekken over de dieren die daar leven en wat ze aan het doen zijn.

(hardcover, 12p) van 11,99 voor 6,90

Twaalf maanden in het bos
Twaalf maanden in het bos

Emilia Dziubak · alles van deze auteur 

€ 15.99

Een groot formaat prentenboek met kartonnen pagina's. Op elke dubbele pagina is hetzelfde landschap te zien, steeds in een van de twaalf maanden. Zo zie je wat de dieren in die tijd van het jaar doen.

In elk van de twaalf maanden valt heel veel te ontdekken.

(Hardcover, 24p) Leeftijd: van ca 4 tot 7 jaar

Wij vieren feest!
Wij vieren feest!
Lente en zomer

Annefleur Beekman & Susannah van Asch-Yasuda · alles van deze auteur 

€ 16.95

Een kartonboek, op groot formaat dat zich makkelijk laat neerzetten, bijvoorbeeld in een jaarfeestenhoekje, én goed laat bekijken en lezen, samen met je kind.

Op elke dubbele pagina is een kleurrijk 'wolschilderij' afgebeeld. Het gaat om heerlijke afbeeldingen rondom de jaarfeesten (in dit deel van Maria Lichtmis tot en met de zomer), waarop veel te zien valt. Bij elke afbeelding hoort een kort gedichtje, dat de sfeer van het jaarfeest dichtbij brengt.

(Kartonboek, 12p)

Kom, we gaan een boek lezen
Kom, we gaan een boek lezen

Susanne Strasser · alles van deze auteur 

€ 12.50

Ja!: Kom we gaan een boek lezen!

Op de bank zit het kind klaar om voor te lezen. De hamster roept nog snel de anderen. Het lezen kan beginnen! Oh wacht, daar komt de ooievaar nog. Kunnen we nu beginnen? Ja! Oh nee, daar komt de vis, en de neushoorn stapt ook binnen en ...

Een vrolijk kartonboek voor peuters en jonge kleuters

(formaat: ca 20,5 x 20,5, 24p)

Klein bosdierenboek
Klein bosdierenboek

Loes Botman · alles van deze auteur 

€ 11.50

Een kartonboekje met prachtige kleurrijke illustraties met dieren uit het bos, zoals de ree, de vos, het wild zwijn en de fazant. Om eindeloos in te kijken.

(kartonboekje, 12p) Peuterleeftijd

 « 123 »