menu
 winkelmandje 

Dwarrelende bladeren, herfstige boeken...

Michaël en de herfsttijd

45 boeken, 1-20 getoond op pagina 1/3

 « 123 » 

Jaarfeesten vieren met kinderen
Jaarfeesten vieren met kinderen

Brigitte Barz · alles van deze auteur 

€ 15.00

Ideëen en tips voor het vieren van de jaarfeesten met kinderen. (paperback, 80 pagina’s)

Herfstversieringen
Herfstversieringen
Werken met natuurlijke materialen

Thomas Berger · alles van deze auteur 

€ 4.75

Vele ideeën en voorbeelden voor het maken van versieringen met herfstmateriaal, met vele tekeningen en kleurenfoto’s.

(paperback, 80 pagina’s)

VAN 14.90 VOOR 4.75

Pippa en Pelle in de herfstwind
Pippa en Pelle in de herfstwind

Daniela Drescher · alles van deze auteur 

€ 9.95

Dit kartonboekje van illustratrice Daniela Drescher nodigt uit, om samen met kleine kinderen op ontdekkingsreis te gaan in herfstsferen. Op de bladzijden kun je elkaar van alles aanwijzen. De prenten bevatten herfstige diepe kleuren en veel details. Een stevig boekje, geschikt voor kleine handjes. 10 pagina's, voor peuters.

Het gouden blad
Het gouden blad

Kirsten Hall · alles van deze auteur 

€ 15.95

Een prachtig en sfeervol prentenboek. In het voorjaar ontdekken de dieren in het bos een gouden blad. Het glanst zo mooi dat alle dieren het willen hebben - wie zal het weten te behouden? Maar zo verkruimelt het blad in kleine stukjes die met de wind meewaaien. Zal er ooit nog eens zo'n mooi gouden blad komen?

Paginagrote illustraties van Matthew Forsythe, met korte tekst en prachtige kleuren: de verschillende soorten groen in het voorjaar, de vele tinten geel in het najaar...

Prentenboek, genaaid, 48p. Kleuterleeftijd

Leven met het jaar
Leven met het jaar

Christiane Kutik e.a. · alles van deze auteur 

€ 25.50    ‹  geen verzendkosten!   

Een feestelijk boek met verhalen, liedjes, spelletjes, feestelijke recepten en gezellige knutsels die passen bij de verschillende seizoenen en jaarfeesten. Ruim geillustreerd met zwart-wit illustraties. (302 pagina's, paperback)

Tiende druk, 2016

Door het jaar heen
Door het jaar heen

Sarah Laidlaw · alles van deze auteur 

€ 9.95

Een kartonboekje zonder woorden voor peuters en jonge kleuters. Met zachte sfeervolle illustraties door de seizoenen heen: werken in de tuin in de lente; in de zomerzon aan het strand; buiten spelen in de herfst - en meer.

(12p.)

Lichtjes voor Sint-Maarten
Lichtjes voor Sint-Maarten

Jennine Staring · alles van deze auteur 

€ 15.95

De kabouterkinderen zijn druk in de weer met het maken van lantarentjes voor het feest van Sint Maarten. Maar op de ochtend van het feest os Oebi's lantaren stuk. Zou Wonk, die altijd plagerijen uitvoert, daar meer van weten?

Prentenboek, 32p, kleuterleeftijd

Transparanten doorlicht
Transparanten doorlicht
Jaarfeesten en seizoenen in kleurrijke beelden

Juul van der Stok · alles van deze auteur 

€ 41.00    ‹  geen verzendkosten!   

Zelf transparanten maken is ’dubbele vreugd’: wat een voldoening als je noeste inspanningen uitmonden in zo’n prachtige transparant waar je kinderen en jezelf gedurende jaren plezier van zullen hebben!

In dit prachtige werkboek -praktisch in een spiraalrug (A4-formaat), met patronen op A3-formaat- vind je maar liefst 60 kleurrijke transparanten, passend bij de feesten en maanden van het Michaëlsfeest in september tot in het voorjaar. Met heldere stap-voor-stap werkbeschrijvingen, patronen en duidelijke tips.

(168 pagina’s met vele kleurenillustraties plus patronen)

Jaarfeesten
Jaarfeesten
Achtergronden en betekenis in onze tijd

Fred Tak · alles van deze auteur 

€ 15.00

Een toegankelijke inleiding tot de jaarfeesten en het beleven van het jaar - vooral als basis voor het samen vieren van de feesten met de kinderen. Alle maanden van het jaar komen aan bod, ook wat betreft dat wat zich dan in de natuur afspeelt, en natuurlijk wordt ingegaan op alle jaarfeesten, hun oorsprong en betekenis en ideeën om ze te vieren.

(paperback, 128p)

Lot & de draak
Lot & de draak

Monique van der Zanden · alles van deze auteur 

€ 15.95

In de tijd van het appelfeest wordt het stadje waar Logt woont opgeschrikt door de komst van een vuurspuwende draak. Iedereen is bang maar gelukkig is er een dappere ridder, Michael, die de strijd met de draak wil aangaan. - Maar de kleine Lot heeft ook een plannetje en gaat ongemerkt met Michael mee, de draak tegemoet!

(prentenboek, 32p, hardcover) Kleuterleeftijd

Het Michaëlsfeest
Het Michaëlsfeest

Zonnejaargroep · alles van deze auteur 

€ 6.75

Hoe kun je het Michaëlsfeest vieren? Met achtergronden, het verhaal van Ridder Joris en andere vertellingen, met liedjes, recepten en knutselideeën geeft dit boekje inspiratie!

(Een deeltje in de reeks ABC Jaarfeesten. Brochure, 36 pagina’s, vol kleur)

Sint Maarten
Sint Maarten
Het Sint Maartenfeest vieren

Zonnejaargroep · alles van deze auteur 

€ 6.75

Achtergronden, liedjes, recepten, knutselideeën bij het feest van Sint Maarten. Een boekje om in de sfeer te komen en, in het gezin of op school, actief met het feest aan de slag te gaan.

ABC Jaarfeesten, 36 pagina’s, geniet, kleurrijk geïllustreerd.

Wandelen in het hart van Brabant
Wandelen in het hart van Brabant
13 stevige dagtochten

Charles Aerssens · alles van deze auteur 

€ 17.95

Heerlijk uitwaaien in de Brabantse natuur: dat kan het hele jaar rond met deze 13 wandelingen samengesteld door Charles Aerssens. De tochten variëren in lengte van 15 tot 20 kilometer, en voeren je door bossen, velden en hei en langs kapellen, grafheuvels en monumenten. Een zeer fijne, heldere gids met alle informatie die je nodig hebt om er lekker op uit te gaan.

(paperback met flappen, 125p)

Atrium Paddenstoelengids
Atrium Paddenstoelengids

Josephine Bacon · alles van deze auteur 

€ 7.99

Wil je meer weten van paddenstoelen en of je ze kunt eten? Zie je ergens een bijzondere paddenstoel en vraag je je af welke soort dat is? Alles is te vinden in deze gids!

(Paperback, 160 pagina's)

Allerlaatste exemplaren.

Wildoogst
Wildoogst
Koken met wilde paddenstoelen, noten en vruchten

Elsje Bruijnesteijn · alles van deze auteur 

€ 23.99    ‹  geen verzendkosten!   

Dit boek maakt enthousiast om de natuur in te trekken; daar goed om je heen te kijken en dan noten, vruchten of paddenstoelen te verzamelen - doe je thuis in allerlei gerechten kunt verwerken. Met tips om te plukken (waar, wanneer), foto's en originele, maar niet heel ingewikkelde vegetarische recepten.

(hardcover, linnen band, genaaid, 222p, met vele afb. in kleur)

Een wandeling rondom Zuid-Limburg
Een wandeling rondom Zuid-Limburg
11 etappes van gemiddeld 25 km

Alex Buis · alles van deze auteur 

€ 17.95

Voor de wandelaar die graag van de gebaande paden wijkt heeft Alex Buis deze tocht beschreven, bestaande uit 11 etappes tussen de 19 en 29 kilometer. De tocht voert je door drie landen, langs abdijen, burchten en kleine onbekende dorpjes, door bossen, heide en boomgaarden. Voor de wandelaar die het iets rustiger aan wilt doen heeft Buis aangegeven welke etappes je (met bijvoorbeeld een overnachting tussendoor) op kan splitsen. Een praktische, fijn vormgegeven gids vol achtergrondinformatie over het prachtige gebied rond Zuid-Limburg.

(paperback met flappen, 127p)

Het atelier van Flora
Het atelier van Flora

Kristina Digman · alles van deze auteur 

€ 14.95

Een fijnzinnige en uitnodigende uitgave om bezig te zijn met dingen die je buiten, langs de kant van de weg, in het bos of op het strand kunt vinden. Beschilder herfstbladeren, maak een mobile met schelpen, droog planten, maak een schildpad van een walnootschaal, maak een kerstmannetje van een doppinda,een hondje of een katje van een dennenappel. Vol leuke ideeën en mooie voorbeelden.

(Hardcover, 32p) Leeftijd: vanaf 6 jaar

Sint Maarten - Suntermeerten
Sint Maarten - Suntermeerten
150 liedjes

Wim Faber · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een verzameling van 150 Sint-Maartenliedjes uit alle streken van Nederland - waarvan ca 40 uit de provincie Groningen. De liedjes zijn voorzien van muzieknotatie en gerangschikt naar plaats of streek.

(hardcover met stofomslag, oblong formaat, 187p, met afb. in ZW) Van 25,00 voor 7,90

Leve de herfsttuin
Leve de herfsttuin
De mooiste planten voor de tuin

Cor van Gelderen · alles van deze auteur 

€ 7.90

Denk je bij tuinieren aan het voorjaar en de zomer? Maar wat denk je dan van de keurenpracht die de herfst kan bieden? In deze uitgave vind je zo'n 100 bloemen, struiken en bomen beschreven die de herfsttuin in kleur zetten. Met duidelijke informatie over de geschikte grondsoort en standplaats.

(paperback, 192p, met vele afbeeldingen in kleur)

Van € 19,50 voor € 7,90

Wandelen in Rijnland
Wandelen in Rijnland
12 flinke rondwandelingen in het Zuid-Hollandse deel van het Groene Hart

Cock Hazeu & Peter Kuiper · alles van deze auteur 

€ 17.95

Cock Hazeu en Peter Kuiper nemen je mee naar de stilte te midden van het drukke westen: het Groene Hart. Zij stelden 12 wandelingen samen, in lengte variërend van 11 tot 19 kilometer. De wandelingen voeren je soms door prachtige steden, maar vooral door de stille natuur. Een praktische gids met heldere routebeschrijvingen en kaarten, interessante achtergrondinformatie en gegarandeerd wandelplezier!

(paperback met flappen, genaaid, 143p)

 « 123 »