menu
 winkelmandje 

Wonderhond

Gabriel Lefebvre

Wonderhond was geen gewone hond
Hij kon zijn naam schrijven, naar de wolken vliegen, de mooiste foto's maken, de lekkerste poffertjes bakken en zelfs zijn eigen Wonderhondtulp kweken!
Een échte droomhond zou je kunnen zeggen...
Info van de uitgever
[Sjaloom, 2005]

NBD Biblion bespreking
Hond was geen gewone hond, maar een Wonderhond, die zijn naam kon schrijven en kon vliegen, zonder verwaand te worden. Op ballet is hij de grootste ster en zijn wereldrecord wereldreizen kwam zelfs op het jeugdjournaal. Hij doet goed werk voor Pimmetje Poes en komt op voor alle katten met de oproep 'Kattenbrokken moeten beter'. Eigenlijk is er niets dat hij niet kan, behalve dan de maan vangen. Maar alles is slechts een droom van Pimmetje Poes.
Prentenboek met afwisselend twee paginagrote ingekaderde illustraties naast elkaar met tekst daaronder en illustraties die twee pagina's omvatten waarin de tekst is opgenomen. De illustraties zijn erg kleurrijk en vaak ook humoristisch. De tekst laat zich goed voorlezen en het stapelverhaal is goed uitgewerkt. De laatste twee pagina's waarin duidelijk wordt dat alles een droom is geweest, sluit helaas niet goed aan bij het verhaal. Gedegen uitgave met op de aantrekkelijke omslag Wonderhond op een wolk. Als stapelverhaal een bijzonder prentenboek voor kinderen vanaf ca. 4 jaar

Wonderhond

Gabriel Lefebvre · alles van deze auteur 

€ 5.00

ISBN 9789062494774