menu
 winkelmandje 

Vos en Haas

Het grote voorleesboek

Sylvia Vanden Heede

Vierdubbel leesplezier met Vos & Haas
Een buur voor Vos en Haas, Vos en Haas op zoek naar koek, Vos en Haas en het feest van Uil en Vos en Haas - Blauw is saai nu opnieuw beschikbaar in één bundel.
[Lannoo, 2015]


NBD Biblion bespreking
Grootformaat, gebonden prentenboek over Vos en Haas, over wie al vele geslaagde uitgaven verschenen. In deze uitgave zijn vier prentenboeken gebundeld, die eerder afzonderlijk in hardkartonnen edities zijn uitgebracht.
In 'Een buur voor Vos en Haas' helpen Vos en Haas hun kersverse buurman Uil met het uitpakken van zijn vele verhuisdozen.
In 'Op zoek naar koek' heeft Vos enorme trek in koek. Als hij na een hele dag zoeken met lege handen thuiskomt, wordt hij verwelkomd door heerlijke bakluchten en een verrassing van Haas en Uil.
In 'Het feest van Uil' krijgt Uil van Vos en Haas kaarsjes op zijn verjaardagstaart, maar weet hij niet wat hij daarmee moet doen. En in 'Blauw is saai' bedenken Vos en Haas allerlei dingen met hun lievelingskleuren die ze leuk of lekker vinden.
De vriendelijke, met humor vertelde verhalen zijn uitstekend te volgen op de grote, gedetailleerde pentekeningen, die in zeer sprekende tinten zijn ingekleurd met aquarel. De platen hebben zo veel te bieden dat ze ook los van de tekst bekeken kunnen worden of als uitgangspunt kunnen dienen voor een gesprek, ook in de klas of kinderopvang. Beginnende lezers kunnen zich aan de tekst wagen. Hierin worden veelvuldig woorden of zinnen benadrukt door ze extra groot te drukken. Vanaf ca. 4 jaar.

Vos en Haas

Het grote voorleesboek

Sylvia Vanden Heede · alles van deze auteur 

€ 19.99

ISBN 9789401434768