menu
 winkelmandje 

Voor altijd en even

Sarah Jacoby

Wanneer je goed kijkt kun je het haast zien.
Het lijkt of je het bijna aan kunt raken...
Kunnen we hier niet nog wat langer blijven?

Een verhaal over tijd en geluk.

Info van de uitgever
[Leopold, 2018]

NBD Biblion bespreking

Samen met een jongetje en zijn ouders leg je een reis af naar zijn grootouders, of is het naar later? Wat is tijd eigenlijk, en hoe gaat hij voorbij? Daarover kun je met dit prentenboek speels filosoferen.
Eerste prentenboek van de jonge Jacoby, die nu al heel virtuoos beelden verhalen kan laten vertellen. De spaarzame tekst is vertaald door jeugdliteraire grootheid Imme Dros - een gouden combinatie. Jacoby schildert met fijne penselen en bewerkt haar beelden dan digitaal, met als resultaat dromerige prenten die ietwat ouderwets aandoen, als een Gouden Boekje in een fris en elegant, filosofisch jasje. De vlakverdeling van de kleurrijke illustraties is steeds anders, waardoor het verhaal dynamisch aandoet en aanzet tot versnellen of juist vertragen en daarmee hun eigen perspectief bieden op het begrip tijd. De treffende, ontroerende illustraties brengen hart en hoofd tot rust.
Om telkens weer van te genieten. Als je dit prentenboek openslaat stap je een wereld binnen waaruit je liever niet weg wilt - kunnen we hier niet wat langer blijven? Vanaf ca. 5 jaar.

Voor altijd en even

Sarah Jacoby · alles van deze auteur 

€ 15.99

ISBN 9789025874148