menu
 winkelmandje 

Handleiding voor het bestellen, adressen en colofon  

Handleiding voor het bestellen, adressen en colofon

Zo winkelt u bij ABC Antroposofie:

Blader met behulp van het menu door de bladzijdes van de site.

Wilt u een boek kopen, klik dan op de knop ’plaats op de bestellijst’. Wilt u meer dan 1 exemplaar, verander dan het aantal in het vakje bij de knop. U kunt uw bestellijst altijd inzien en wijzigen.

Bent u helemaal klaar met winkelen, vul dan uw naam en adres in onder de bestellijst, kies de verzendwijze en klik op de bestelknop.

U ontvangt na het bestellen direct een automatische bevestiging van uw bestelling. Binnen 24 uur (tijdens werkdagen) krijgt u van ons bovendien een persoonlijke bevestiging met daarin de opgave van de verzendkosten en de levertijd.

Levertijd

Doorgaans kunt u uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen verwachten. Wij informeren u wanneer de levertijd anders is. In dat geval kunt u uw bestelling desgewenst annuleren.

Verzendkosten

De verzendkosten die wij u in rekening brengen zijn all-in en dienen ter dekking van de kosten van verpakkingsmateriaal en porto. Om uw bestelling efficiënt te kunnen verwerken hanteren wij een vaste tariefschaal. De hoogte van de bestelkosten is afhankelijk van de winkelwaarde van uw bestelling.

Verzendkosten in Nederland

Waarde van de bestelling tot € 20,00 : € 2,00 verzendkosten

€ 20,00 of meer: gratis verzending

Verzendkosten buiten Nederland

Voor bestellingen uit België of andere Europese landen hanteren wij geen vaste tariefschaal maar gelden de PostNL-tarieven. Na ontvangst van uw bestelling berichten wij u (op werkdagen) binnen 24 uur over de hoogte van de bijkomende kosten voor uw bestelling.

Bij bestellingen ter waarde van € 20,00 of meer ontvangt u € 2,00 korting op de te berekenen verzendkosten.

Zonder uw akkoord wordt uw bestelling nog niet klaargemaakt en verzonden. Natuurlijk maken we steeds gebruik van de goedkoopste verzendmogelijkheid.

Enkele voorbeelden van de huidige tarieven (stand: april 2023):

Brievenbuszendingen
tot 2000 gram € 7,20

Pakket

tot 2000 gram (afhankelijk van gewicht: 3 tot 5 boeken) € 7,20

tot 5000 gram: € 10,20

Deze tarieven zijn gebaseerd op standaard verzending. Bij bestellingen met een waarde van € 175,00 of meer in België (en de andere landen in EU 1-postzone): gratis verzending (standaard).

Betaling

Als u in Nederland woont kunt u kiezen uit de volgende betalingswijzen:

Vooruit: per Ideal

Na ontvangst: per bank. Samen met uw bestelling ontvangt u de rekening. Die moet u binnen 14 dagen betalen. Als u voor deze betalingswijze kiest, lees dan wel de voorwaarden hieronder.

Levering en betaling buiten Nederland

ABC Antroposofie levert ook buiten Nederland.

Klanten uit EU-landen kunnen zonder extra kosten naar onze Nederlandse rekening overschrijven, klanten uit landen buiten de Europese Unie worden per email geïnformeerd over de nadere voorwaarden.

Bestellingen buiten de Benelux dienen vooraf betaald te worden. Na ontvangst van uw bestelling informeren wij u per email.

Voorwaarden bij bank- en girobetalingen

Het is voor Internet tamelijk uniek dat u op rekening kunt bestellen. Om te zorgen dat we ook in de toekomst deze service kunnen bieden, zijn er wel enkele strikte voorwaarden van toepassing:

Het bedrag van de rekening moet echt binnen 14 dagen op onze rekening zijn bijgeschreven.

Als u niet op tijd betaald heeft, sturen we u een herinnering. Zo’n herinnering kost u direct € 7,50 aan administratiekosten. Een onverhoopt noodzakelijke tweede herinnering kost u € 15,-.

Als u dan nog niet zou betalen, geven we het over aan een incassobureau. Zo’n bureau is erg duur, en brengt u in ieder geval € 200,- in rekening. Ook alle andere kosten, gerechtelijk of buitengerechtelijk, die nodig zijn om de rekening betaald te krijgen, zijn dan voor uw rekening.

Met uw bestelling stemt u in met deze voorwaarden.

Terugsturen van uw bestelling

Als het bestelde u niet bevalt, kunt u het binnen 14 dagen aan ons terugsturen. De zending moet onbeschadigd en goed verpakt zijn.

ABC Antroposofie
Postbus 387
9400 AJ Assen
t 0592 408 989
mailinfo@abc-antroposofie.nl
link outwww.abc-antroposofie.nl
ING-bank: 135.385

Ingeschreven bij de KvK te Meppel: 010.72202