home ABC Antroposofie

Afgeprijsde kinderboeken

uitverkoop

202 boeken, 1-30 getoond op pagina 1/7

1234567 » 

Een knuffel van mama

Een knuffel van mama

Freya Blackwood & Nick Bland

€ 5.00

Een vrolijk verhaal waarin de laatste knuffel die Lisa van haar moeder krijgt door het hele gezin rondgaat. Maar Sammy, de hond, dreigt er met de knuffel vandoor te gaan terwijl Lisa haar moeder beloofd had de knuffel echt terug te geven...

Met vrolijke illustraties (die laten zien dat huizen waar kinderen opgroeien... niet altijd helemaal opgeruimd zijn). Gebonden, 32 pagina’s. Kleuterleeftijd

Van aambeeld naar beeldscherm

Van aambeeld naar beeldscherm

Jan de Laat

€ 6.00

Over techniek en arbeid in opvoeding, onderwijs en samenleving. Hoe vinden we een gezonde verhouding tot de techniek en hoe zou daarop in het onderwijs kunnen worden ingespeeld? (121 pagina’s, in kleur geïllustreerd)

Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf
De eerste jaren na de bevalling

Sharon Hauptberger en Tracy Marsh

€ 5.00

Jonge moeders moeten niet alleen goed voor hun pasgeborene zorgen - ze moeten ook zichzelf niet vergeten! Dit is een geruststellend en ondersteunend boek voor moeders dat zal helpen om ook de nodige zorg en aandacht aan zichzelf te geven.

(gebonden, 128 pagina's)

Het wonderlijke windsel

Het wonderlijke windsel

Frederiek Nelissen

€ 7.50

Een wonderlijk verhaal over een wonderlijk meisje. Ze komt van de berg en trekt de wereld in. Door verwarring en angst heen moet ze proberen vertrouwen te ontwikkelen.

Met ca 44 kleurentekeningen van Frederiek Nelissen.

(94 pagina’s, gebonden en genaaid)

Een bijzondere uitgave, voor jong en oud.

VAN 19,50 VOOR 7,50

Het morele en het religieuze in de opvoeding

Het morele en het religieuze in de opvoeding

Rudolf Steiner » meer van deze auteur »

€ 5.00

In deze inleidende voordracht (aangevuld met twee fragmenten), gehouden in Den Haag, schetst Rudolf Steiner het wezen van de mens, de innerlijke ontwikkeling, de verschillende opvoedingsstadia en de rol van het religieuze bij het kind. Uitstekend als inleiding in de vrijeschoolpedagogie.

(paperback, 50 pagina

De visserszoon

De visserszoon

Bettina Stietencron » meer van deze auteur »

€ 5.00

Mooi geďllustreerd prentenboek over een visserszoon die door zijn vader wordt afgestaan aan een grijs mannetje. In dienst van dat mannetje besluit hij op een dag het enige boek te bekijken dat hem verboden is...

(Groot formaat, gebonden, 28 pagina's) VAN 13,50 VOOR 5,00

Voorlezen voor kinderen van 6 tot 8 jaar.

De gouden ster

De gouden ster

Wim Veltman » meer van deze auteur »

€ 7.50

Verzamelde artikelen over een veelheid aan onderwerpen, o.a. op het gebied van opvoedkunst, vrijeschool leerstof, cultuurhistorie en antroposofie. 287 pagina’s, met afbeeldingen in kleur en zwartwit.

De boerderij

De boerderij
Atrium Juniornatuurgids

€ 4.99

Informatieve uitgave over de boerderij, de dieren die daar te vinden zijn, de gewassen die geteeld worden, de machines die daarbij gebruikt worden, de producten die er geteeld worden. Met stickers, pagina’s voor aantekeningen en heel veel illustraties.

(gebonden, 68 pagina’s)

Wij vertellen het mooiste verhaal

Wij vertellen het mooiste verhaal
Koranvertellingen

Farouk Achour

€ 7.90

Zes vertellingen uit de Koran, naverteld voor kinderen van zes jaar en ouder. De verhalen zijn deels bekend uit het Oude Testament (Noach, Abraham en meer). Mooie verzorgde uitgave met kleurenillustraties.

(Gebonden, 62 pagina’s)

De donkerrode das

De donkerrode das

Mariette Aerts » meer van deze auteur »

€ 4.50

Zelda de heks verliest haar das - maar die das beschikt over toverkracht. Ze zoekt hem overal maar de das wordt gevonden door een oma en haar kleinkind. Die beleven de nodige avonturen met de toverdas, voordat Zelda haar das teruggevonden heeft...

(gebonden, 94 pagina’s, met tekeningen in ZW) Voorlezen vanaf 6 jaar; zelf lezen 8 jaar.

De Tagliatelli’s!

De Tagliatelli’s!

Mariëtte Aerts » meer van deze auteur »

€ 5.00

De Tagliatelli’s, die twee dunne deegslierten, terroriseren alle kinderen op school. Iedereen is bang voor ze. Als er een nieuw meisje inde klas komt, gaat alles veranderen. Polly is helemaal niet bang voor de pestkoppen. Ze schrijft een toneelstuk waarin alle kinderen, ook de pestkoppen een rol hebben, en dat leidt tot grote veranderingen.

(Hardcover, 207 pagina’s) Vanaf 10 jaar

Heksenhei

Heksenhei

Mariëtte Aerts » meer van deze auteur »

€ 5.00

Lenne en Karim lopen nóóit de kortste weg, over de hei, als ze van school naar huis lopen. Want op de hei is het niet pluis, dat weet iedereen.

Maar een geheim maakt ook nieuwsgierig. Wat zou er waar zijn van al die vreemde verhalen over heksen die op de hei zouden wonen?

Een spannend verhaal!

(Gebonden, 246 pagina’s) Voor kinderen van 10 jaar en ouder.

Koet en Hoen

Koet en Hoen

Mariëtte Aerts » meer van deze auteur »

€ 4.50

Koet en Hoen, twee watervogels gaan op vakantie en ontmoeten op een eiland veel nieuwe vrienden. Met die vrienden maken ze van alles mee. Als ze terugkeren nemen ze een van hun nieuwe vrienden mee naar huis.

In de kleine gesprekjes en gebeurtenissen in dit verhaal zit veel humor maar ook ontroering en ernst.

(gebonden, met zwartwit tekeningen, 104 pagina’s) Leeftijd: ca 8 jaar

Mijn grote liefde

Mijn grote liefde

Beatrice Alemagna

€ 5.00

Een merkwaardig stoffen dier, wat is het eigenlijk? Geen kat, geen leeuw, geen duif, geen rat - maar wat dan wel? Maar hoe het ook zij en hoe dit bijzondere dier er ook uitziet: er is iemand die van hem houdt!

(prentenboek, kleuterleeftijd)

Van € 13,95 voor € 5,00

Medicijnmeester

Medicijnmeester

Bené Alfonso

€ 6.90

Een bijzonder boek dat zich in drie periodes afspeelt; in de 17e eeuw volgt het een zwarte jongen die als slaaf van Afrika naar Brazilië wordt weggevoerd; in de 19e eeuw spelen de belevenissen van een slaaf die op een plantage werkt en in het heden is er het verhaal van een visserszoon. De wereld van de goden, voorouderverering en kennis van geneeskrachtige planten spelen door alles mee.

Hardcover, 344 pagina’s, van 17,95 voor 6,90

Leeftijd: 13+

Nujan en de geheimzinnige steen

Nujan en de geheimzinnige steen

Martina Altmann

€ 5.00

Nujan is een boomling, een boomwezen dat hoort bij een jonge beuk. Opgehitst door een vleermuis wordt Nujan een vernielzuchtige kwajongen. Op een nacht vindt hij een geheimzinnige steen die zijn leven verandert...

(Gebonden, 163 pagina’s, vanaf 8 jaar en ouder) VAN 13,90 VOOR 5,00

Het lelijke jonge eendje

Het lelijke jonge eendje

Hans Christian Andersen » meer van deze auteur »

€ 5.00

Fotografische herdruk van een prachtig geďllustreerde uitgave van het beroemde Andersen-sprookje met lithografieën van Theo van Hoijtema uit 1893!

Geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

(Gebonden, 32 pagina’s). AFGEPRIJSD!

Het spijt me

Het spijt me

Juliette & John Atkinson

€ 5.00

Bastiaan Konijn is bij oma. Daar zit hij in de keuken heerlijk te verven. Hij is zo ingespannen bezig dat hij alles om zich heen vergeet.

Als oma binnenkomt is het wel even schrikken: de hele keuken zit onder de verf. ’Het spijt me’, zegt Bastiaan. Maar sorry zeggen is soms niet genoeg, vind oma. Dan moet er nog wat anders gebeuren!

(prentenboek, 26 pagina’s) Kleuterleeftijd

Fit maakt slim

Fit maakt slim
100 nieuwe bewegingsspelen

Almuth Bartl

€ 5.00

Bewegen is goed voor kinderen, niet alleen voor hun fysieke gezondheid maar ook voor hun mentale welzijn. Dit boek bevat 100 bewegingsspelen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ze bieden de leerkracht en alle anderen die met kinderen werken een bonte stoet aan spelmogelijkheden.

(paperback, 110 pagina’s)

Van 12,50 voor 4,25

In verwachting van Adam

In verwachting van Adam

Martha Beck

€ 6.90

Het verhaal van een moeder met een kind, Adam, met het syndroom van Down. De komst van dit kind maakt alles anders. Angst en afwijzing maken plaats voor een nieuw zicht op de dingen: op Adam, op datgene waar het in het leven om gaat en op de verbinding van de mens met de spirituele wereld.

(paperback, 320 pagina’s) VAN 22,50 VOOR 6,90

Bodo’s vlieger

Bodo’s vlieger

Hans de Beer » meer van deze auteur »

€ 5.00

Bodo is een klein aapje. Als hij op bezoek gaat bij zijn oom - die veel gereisd heeft en de mensen kent - wordt oom Darwin ziek. Bodo zal de mensen moeten opzoeken om zijn oom te helpen.

Gelukkig komt een een vriendje tegen!

(prentenboek / gebonden /28 pagina’s) Kleuterleeftijd

Van 12.95 voor 5.00

Alternatieven voor ruzie maken

Alternatieven voor ruzie maken

Tilo Benner

€ 5.00

Een project, vooral geschikt voor de brugklas voortgezet onderwijs, om door spelen, ervaren en samenwerken tot alternatieven voor ruzie te komen. Het boek richt zich op de leerkracht, het biedt materiaal voor 14 lesblokken en geeft vervolgens een reeks van spelletjes die zich richten op samenwerken, communiceren, regels en meer.

(paperback, 120 pagina’s) Van 12,50 voor 5,00

Paasversieringen

Paasversieringen

Thomas en Petra Berger » meer van deze auteur »

€ 5.00

In kleur, met foto’s en tekeningen, geďllustreerd boek met vele ideeën voor palmpaastakken, broodfiguren, paaseieren versieren, kipjes en kuikentjes, tafelversieringen en meer. (88 pagina’s) VAN 14,90 VOOR 5,00

Drie bokjes Brutaaltjes

Drie bokjes Brutaaltjes
Verhalen en sprookjes

Leonard Beuger (samensteller)

€ 5.00

Een verzameling met korte sprookjes en verhalen uit verschillende landen. Heerlijk voorlezen of vertellen aan kleuters; de verhaaltjes zijn geschikt voor kleuters van 4 jaar en ouder en zijn levendig en vol humor.

(gebonden, 144 pagina’s) Van 14,90 voor 5,00

De symbolische betekenis van de klassieke sprookjes

De symbolische betekenis van de klassieke sprookjes

W.D. Blaauw-Robertson

€ 5.00

Een beschrijving van symboliek en betekenis van 18 sprookjes van Grimm en Andersen, waaronder: Assepoester, Sneeuwwitje, Roodkapje maar ook De zwijnenhoeder, de raaf en Blauwbaard.

(paperback, 95p) Van € 13,00 voor € 5,00

Sander & Sofie

Sander & Sofie
En het allermooiste huis

Libby Gleeson & Freya Blackwood

€ 5.00

Sander is verhuisd en vindt dat helemaal niet leuk. In het nieuwe lege huis mist hij de vertrouwde plekjes uit het oude huis. Van verhuisdozen maakt hij in de tuin een bouwwerk, en krijgt daarbij hulp en gezelschap van een nieuw buurmeisje. Samen maken ze het mooiste huis van de wereld.

(prentenboek, gebonden, 32 pagina’s) Kleuterleeftijd

30 x 45 minuten kunst

30 x 45 minuten kunst
Korte creatieve activiteiten met een snel resultaat, groep 5/8

Gerlinde Blahak

€ 5.00

Een praktisch boek met 30 creatieve activiteiten voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. De activiteiten worden stap voor stap beschreven en kunnen in 45 minuten uitgevoerd worden. Met afbeeldingen in kleur.

(Paperback, 94 pagina’s) Van 14,50 voor 5,00

De schatkist van Quintin Blake

De schatkist van Quintin Blake

Quentin Blake » meer van deze auteur »

€ 7.90

Een bundeling van acht prentenboeken: Doe ook maar mee; Quentin Blake's Kinderrrijmen; Pieter en zijn viool; Juffrouw Julia's jaszakken; Meeste de Meijere; Het ABC van Quentin Blake Engelkrijt; Mevrouw Hermitage, wegpiraat.

Origineel en grappig getekend en geschreven! Vanaf 5 jaar

Van 24,95 voor 7,90

Van bijenflat tot vogelvilla

Van bijenflat tot vogelvilla
Hoe wonen dieren?

Daniel Nassar en Julio Antonio Blasco

€ 7.90

Er zijn dieren die heel ingenieuze bouwwerken maken waarin zij kunnen leven. In deze uitgave wordt van 14 dieren beschreven, en met tekeningen geďllustreerd, hoe zij hun nest bouwen. Daaronder o.m. de witte ooievaar, de spin, de chimpansee en de honingbij.

Groot formaat, hardcover, genaaid, met uitklapbare pagina´s.

Van 12,50 voor 7,90

Samen kijken vanaf ca 8 jaar; zelfstandig lezen vanaf ca 10 jaar.

Alexander de Grote

Alexander de Grote

Burny Bos » meer van deze auteur »

€ 5.00

De kleine muis Alexander zou groot en sterk als een beer willen zijn, dan hoeft hij ook niet meer bang te zijn voor de poes die in hetzelfde huis woont. Als hij een berenpak heeft, een beetje geluk en een heleboel moed... gaat het hem misschien wel lukken: Alexander de Grote!

Prentenboek, gebonden, 30 pagina’s. Kleuterleeftijd

1234567 » 

© ABC Boekenservice 2001-2018

 

winkelmandje
winkelmandje  ·  contact  ·  privacy  ·  klantenservice  ·  home